ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ: COBAIN BLONDE – ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟ LOOK;

Ξανθά γυναικεία μαλλιά σε φυσικό τόνο με την τεχνική βαφής balayage by George Christofidis

COBAIN BLONDE – ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟ LOOK;

Το Cobain blonde είναι η νέα τάση στο Λονδίνο, λειτουργώντας ως ενδιάμεση απόχρωση που μας οδηγεί από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Σε αυτό το χρώμα, οι έντονες ρίζες είναι πρωταγωνιστικές, με το χρυσαφένιο ξανθό να καλύπτει ομοιόμορφα όλη την επιφάνεια των μαλλιών, αντί για τα συνηθισμένα highlights. 

Ξανθά γυναικεία μαλλιά σε φυσικό τόνο με την τεχνική βαφής balayage by George Christofidis
Cobain blonde

Το Cobain blonde είναι το νέο beach blonde που έγινε τάση , η οποία αναζητά πιο ζεστές αποχρώσεις στα μαλλιά με ένα sun-kissed εφέ. Φυσικά το Cobain blonde δεν απευθύνεται μόνο σε αυτή τη γενιά, αλλά σε όλους, καθώς είναι edgy και cool, ιδανικό για κάθε αισθητική. 

Κοντό καρέ με curtain bangs σε ξανθά ίσια μαλλιά by George Christofidis
Το νέο ξανθό είναι warm

Μια παλέτα από ζεστές ξανθές αποχρώσεις, δημιουργεί ένταση και δίνει την ψευδαίσθηση της κίνησης και του όγκου στα μαλλιά, γι’ αυτό και θεωρείται ιδανικό για όσους έχουν λεπτή τρίχα. Μπορεί να σκέφτεστε πως αυτό το ξανθό ταιριάζει στο πιο grunge look του Kurt Cobain, αλλά όπως αποδεικνύει η Sienna Miller μπορεί να δείχνει και σούπερ polished, οπότε πρόκειται για μια ευέλικτη απόχρωση.

Μακριά, ξανθά και κυματιστά μαλλιά με ανταύγειες by George Christofidis

Για να αντιγράψετε το Cobain Blonde, αφήστε τις ρίζες πιο σκουρόχρωμες και δώστε ένταση με πολλά highlights. Στη συνέχεια εφαρμόζει ένα hair gloss σε ζεστή vanilla απόχρωση. Αυτό το ξανθό δεν χρειάζεται σίγουρα συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο και έχει το ανεπιτήδευτο στυλ που ταιριάζει στα London girls.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς τα όμορφα ξανθά μαλλιά; Κλείστε ένα ραντεβού για υπηρεσία χρώματος για να πετύχουμε μαζί το ιδανικό ξανθό! 

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ GEORGE CHRISTOFIDIS