ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ

ΚΕΡΑΤΙΝΗ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΥΓΙΗ, ΛΕΙΑ & ΛΑΜΠΕΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

Στο κομμωτήριο George Christofidis, γνωρίζουμε τα ευεργετικά αποτελέσματα που έχει η κερατίνη στην υγεία και την εμφάνιση των μαλλιών σας. Η κερατίνη είναι μια φυσική πρωτεΐνη που βρίσκεται στα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα, προσφέροντας τους προστασία και δύναμη. Η σύνθεση της θεραπείας περιλαμβάνει θειούχα στοιχεία, που προέρχονται από την κερατογενή ζώνη της ρίζας, καθώς και κυστίνη, ένα αμινοξύ που προσδίδει ανθεκτικότητα, ελαστικότητα και αντοχή στην κερατίνη.

Η θεραπεία κερατίνης είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών, και έχει ευεργετικές ιδιότητες για τα ταλαιπωρημένα και θαμπά μαλλιά που έχουν υποστεί φθορές και σπασίματα. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της θεραπείας με κερατίνη είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί σε σγουρά, σπαστά ή ίσια μαλλιά, με εντυπωσιακά αποτελέσματα που αναζωογονούν σε βάθος την τρίχα και αναπληρώνουν τα χαμένα επίπεδα πρωτεΐνης στη δομή της. Η θεραπεία συμβάλλει ουσιαστικά για να πετύχουμε ένα τέλειο ίσιωμα και χτένισμα μαλλιών.

Αποκτήστε λεία, λαμπερά και υγιή μαλλιά, με πλούσιο όγκο και χωρίς φριζάρισμα.

 

Ανακαλύψτε τη δύναμη της κερατίνης και χαρίστε στα μαλλιά σας έναν μοναδικό σύμμαχο ομορφιάς.

Η ατομική προσέγγιση είναι πάντα στο επίκεντρο των υπηρεσιών μας. Οι εξειδικευμένες θεραπείες μας είναι ιδανικές για κάθε τύπο μαλλιών, και χαρίζουν αισθητά βελτιωμένη υφή και ποιότητα, ενώ με την κατάλληλη μέθοδο και συχνότητα λουσίματος εξασφαλίζουν εκπληκτικά αποτελέσματα που διαρκούν.

Για να διατηρήσετε και μετά τη θεραπεία την ανανεωμένη όψη των μαλλιών σας, μπορούμε να σας προτείνουμε εξειδικευμένα προϊόντα, όπως σαμπουάν, μάσκες και conditioners χωρίς θειώδη συστατικά. Γνωρίστε τον απόλυτο σύμμαχο ομορφιάς και χαρείτε για περισσότερο χρόνο τα ευεργετικά του αποτελέσματα.

Η ομάδα του κομμωτηρίου George Christofidis  θα χαρεί να σας ενημερώσει για τις εξελιγμένες θεραπείες κερατίνης και να σας αποκαλύψει όλα τα μυστικά για υγιή, λεία και εντυπωσιακά μαλλιά!

ΩΡΑΡΙΟ

ΩΡΑΡΙΟ