Η ΙΣΤΟΡΙΑ & Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ GEORGE CHRISTOFIDIS

Ασπρόμαυρη φωτογραφία του Γ. Χριστοφίδη, ιδιοκτήτη του κομμωτηρίου George Christofidis (πρώην U Hair) στο Γαλάτσι

Ο Γιώργος Χριστοφίδης είναι απόγονος μίας μακράς παράδοσης κομμωτών που έχει τις ρίζες της στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Έναυσμα για την επιτυχημένη πορεία στάθηκε το όραμα και η αγάπη για την κομμωτική που είχε ο Βασίλειος Χριστοφίδης, πατέρας του Γιώργου Χριστοφίδη, ο οποίος κατάφερε με τις δημιουργίες του να κερδίσει τις εντυπώσεις της βασίλισσας της Αιγύπτου και να εξελιχθεί στον προσωπικό της κομμωτή.

Ο Γιώργος Χριστοφίδης, κληρονόμησε το όνειρο αλλά και το ταλέντο για την κομμωτική τέχνη και συνέχισε την οικογενειακή παράδοση με εξειδικευμένες σπουδές και διαρκή μετεκπαίδευση υψηλού επιπέδου. Σήμερα ηγείται μιας εκλεκτής ομάδας συνεργατών που μοιράζεται μαζί του την αγάπη για την κομμωτική και τα επαγγελματικά μυστικά της ομορφιάς.

Εμπνέεται από τη μοναδικότητα των χαρακτηριστικών κάθε προσώπου που αφήνεται στα χέρια του και δημιουργεί με πάθος τις πινελιές που αναδεικνύουν την ομορφιά του.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ GEORGE CHRISTOFIDIS

NEWSLETTER

Κερδίστε έκπτωση 10% στην πρώτη σας επίσκεψη στο κομμωτήριο GEORGE CHRISTOFIDIS στο Γαλάτσι!

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε ενημερώσεις για αποκλειστικές προσφορές, νέα προϊόντα, επαγγελματικά tips και μοναδικές συμβουλές ομορφιάς!