ΟΜΟΡΦΙΑ

Νεαρή γυναίκα που σχηματίζει μια καρδιά με τα χέρια της

ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

Η ομορφότερη μέρα της ζωής σας πλησιάζει και θέλετε να ζήσετε τον γάμο σας ακριβώς όπως τον ονειρεύεστε! Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη σας ημέρα με τους ειδικούς της ομάδας μας, στο κομμωτήριο George Christofidis στο Γαλάτσι. Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια τους για να δημιουργήσουν το νυφικό χτένισμα που θα χαρίσει αστραφτερή λάμψη σε μια από τις πιο ξεχωριστές και φωτογραφημένες ημέρες της ζωής σας. Με επαγγελματισμό, δημιουργικότητα και ευελιξία οι ειδικοί της ομάδας μας επιμελούνται κλασικά, διαχρονικά και μοντέρνα χτενίσματα που εντυπωσιάζουν και κρατάνε μέχρι και τον τελευταίο χορό.
Νυφικό μακιγιάζ από έμπειρο makeup artist της ομάδας του George Christofidis
Η έμπειρη make up artist του κομμωτηρίου George Christofidis και νεαρή πελάτισσα της

MAKE UP

Η έμπειρη Make Up Artist μας γνωρίζει τα μικρά και μεγάλα μυστικά που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας. Με ειδικές τεχνικές μακιγιάζ απογειώνει τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε προσώπου, λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο ζωής, την προσωπικότητα, και τις επιθυμίες κάθε γυναίκας, για να δημιουργήσει εξατομικευμένα look ομορφιάς.
Βάζο με λευκά lilium και ένα γυναικείο χέρι με κομψό γαλλικό μανικιούρ

ΝΥΧΙΑ

Στο κομμωτήριο George Christofidis στο Γαλάτσι θα απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών μανικιούρ που μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, είτε στο σαλόνι κατά τη διάρκεια του ραντεβού για τα μαλλιά σας.

Η Nail Artist μας καλύπτει κάθε γούστο και ανάγκη για την περιποίηση και υγεία των άκρων. Με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και με μια πλούσια παλέτα χρωμάτων που ανανεώνεται κάθε σεζόν, θα σας προτείνει νέες τεχνικές και αποχρώσεις για νύχια που ξεχωρίζουν.

Βάζο με λευκά lilium και ένα γυναικείο χέρι με κομψό γαλλικό μανικιούρ

ΩΡΑΡΙΟ

ΩΡΑΡΙΟ