ΚΟΥΡΕΜΑ & STYLING

Ο George Christofidis ενώ κουρεύει γυναίκα με μακριά ίσια μαλλιά

ΚΟΥΡΕΜΑ & ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΜΑΛΛΙΩΝ

Στο κομμωτήριο George Christofidis στο Γαλάτσι, το κούρεμα γίνεται συνυπολογίζοντας τον τρόπο ζωής και την υφή των μαλλιών σας, για να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία που αναδεικνύει με ιδανικό τρόπο το προσωπικό στυλ και την εκφραστικότητά σας.

Ξεκινάμε με μια εξειδικευμένη θεραπεία ειδικά για τις ανάγκες των μαλλιών σας, χρησιμοποιώντας κορυφαία προϊόντα από τις σειρές Nashi, Label.M και Saryna Key. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας σας προσφέρουμε συμβουλές και έξυπνα tips για να διατηρήσετε την υγιή και όμορφη εμφάνιση των μαλλιών σας για περισσότερο χρόνο.

Συνεχίζουμε με τη διαδικασία του κουρέματος, ακολουθώντας μια εξατομικευμένη προσέγγιση ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών και των χαρακτηριστικών σας, για να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα. Ένα τέλειο και προσεγμένο κούρεμα θα αναδείξει την ομορφιά και τη μοναδικότητά σας και θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση.

Για το styling μπορείτε να επιλέξετε κλασικό, μοντέρνο ή επιμελώς ατημέλητο χτένισμα για να δημιουργήσουμε το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Ο κομμωτής George Christofidis και νεαρή πελάτισσα του έξω από το κομμωτήριο του στη Λαμπρινή

ΩΡΑΡΙΟ

ΩΡΑΡΙΟ