ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ QIQI VEGA

Previous slide
Next slide

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΙΩΤΙΚΗ QIQI VEGA;

H Qiqi Vega είναι ισιωτική θεραπεία μαλλιών με οργανική φόρμουλα που ισιώνει και ενισχύει φυσικά την τρίχα. Η σύνθεση της Qiqi Vega είναι πολύ αποτελεσματική, αφήνοντας παράλληλα τα μαλλιά πιο δυνατά, με φυσική όψη και πολύ εύκολα στο hairstyling. Η Qiqi Vega μπορεί να εφαρμοστεί τόσο ως ήμι-μόνιμη θεραπεία, με διάρκεια 4-5 μηνών, όσο και μόνιμη (ανανέωση στις ρίζες) ανάλογα με την κατάσταση των μαλλιών. Η Qiqi Vega έχει σχεδιαστεί για όλους τους τύπους μαλλιών.
Previous slide
Next slide
H ισιωτική μαλλιών Qiqi Vega έχει μοναδική σύνθεση από οργανικά αμινοξέα που αντιδρά φυσικά με τους δισουφλιδικούς δεσμούς της τρίχας, δίχως δραστικές χημικές ουσίες που καταστρέφουν τη δομή τους. Το αποτέλεσμα της διαρκεί περισσότερο, αναπλάθοντας τους δεσμούς της χωρίς, όμως, να βαραίνει την τρίχα. Επιπλέον, η θεραπεία δεν χρειάζεται να παραμείνει στα μαλλιά, καθώς την ίδια κιόλας ημέρα της εφαρμογής επιτρέπεται το λούσιμο με οποιοδήποτε προϊόν styling, ακόμη και η βαφή.
H ισιωτική μαλλιών Qiqi Vega είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών: από σγουρά, σπαστά ή λεπτά μαλλιά μέχρι και ταλαιπωρημένα από τον ήλιο και το styling μαλλιά. H θεραπεία μαλλιών Qiqi Vega ισιώνει τέλεια την τρίχα για μεγάλο χρονικό διάστημα, η διάρκεια του οποίου εξαρτάται από την κατάσταση των μαλλιών. Για παράδειγμα, σε μαλλιά ταλαιπωρημένα από τις βαφές ή τον ήλιο, έχουμε αποτέλεσμα που μπορεί να διαρκέσει έως και 4 μήνες, ενώ, για μαλλιά υγιή, που δεν είναι βαμμένα, το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και το μόνο που χρειάζεται είναι ανανέωση όταν οι ρίζες μεγαλώνουν.
H ισιωτική μαλλιών Qiqi Vega συνήθως ανοίγει το χρώμα των μαλλιών κατά μισό έως και δύο τόνους, ιδιαίτερα σε μαλλιά με κόκκινες αποχρώσεις. Αυτό είναι κάτι που λειτουργεί υπέρ μας, καθώς, υπάρχουν περιπτώσεις που επιλέγουμε τη θεραπεία Qiqi Vega για ξάνοιγμα και όχι άλλες τεχνικές εργασίες που επιβαρύνουν την ποιότητα των μαλλιών. Η σύγχρονη αυτή θεραπεία μαλακώνει τα μαλλιά και δίνει μακροχρόνιο αποτέλεσμα, χωρίς την επιβλαβή επίδραση ισχυρών συστατικών, όπως αλκαλικά, φορμαλδεΰδη ή άλλη αλδεΰδη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε φθορά και θραύση της τρίχας. Η φιλική προς το περιβάλλον, χωρίς τοξικά συστατικά, ισιωτική θεραπεία αποτελεί σημαντικό εργαλείο για τους επαγγελματίες κομμωτές, καθώς έχουν στα χέρια τους μία ισχυρή θεραπεία χωρίς να απελευθερώσουν χημικά αέρια στον χώρο.

Ναι, υπάρχει η δυνατότητα βαφής 30 λεπτά μετά τη θεραπεία

ΩΡΑΡΙΟ

ΩΡΑΡΙΟ