ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ

Οι θεραπείες μαλλιών παίζουν σημαντικό ρόλο για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε να δείτε στα μαλλιά σας. Η φροντίδα των μαλλιών είναι απαραίτητη για να είναι υγιή, δυνατά και όμορφα με στόχο να αποτελέσουν τον ιδανικό καμβά για υπέροχες κομμωτικές δημιουργίες.
Η θεραπεία Nashi Filler περιέχει κολλαγόνο που δυναμώνει τα μαλλιά, κερατίνη που είναι η φυσική πρωτεΐνη τους, καθώς και φυτικά βλαστοκύτταρα που ως αντιοξειδωτικά έχουν αναζωογονητικές ιδιότητες. Το βασικότερο συστατικό της θεραπείας Nashi Filler είναι η ελαστική πρωτεΐνη που επιτρέπει στα μαλλιά να ανακτήσουν το σχήμα τους. Διάρκεια εφαρμογής 15’ – 30′.
Η θεραπεία S.O.S είναι ένα πλήρες σύστημα πρόληψης και αναδόμησης για κατεστραμμένα μαλλιά. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη φθορά που προκαλείται από χημικές επεξεργασίες των μαλλιών, όπως βαφές ή ίσιωμα. Δυναμώνει και ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα, βοηθάει την αποκατάσταση του όγκου και της απαλότητας, προστατεύει τα μαλλιά από τις υψηλές θερμοκρασίες και εξουδετερώνει τη φθορά από χημικές διεργασίες, χαρίζοντας σας υγιή και λαμπερά μαλλιά. Διάρκεια εφαρμογής 35′.

Η κρυοθεραπεία προσφέρει αναγέννηση της τρίχας. Η σύσταση της πλούσια σε συστατικά, αποκαθιστά όλη τη φθορά που έχουν προκαλέσει οι φυσικοί παράγοντες και τα χημικά προϊόντα. Η αντιοξειδωτική της δράση προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αναδόμηση, αναζωογονώντας το περιτρίχιο της τρίχας. Τα αποτελέσματα είναι ορατά ύστερα και μετά την πρώτη εφαρμογή.

(Διάρκεια εφαρμογής 15’ – 30′)

Πρόκειται για μία εξελιγμένη θεραπεία αντιγήρανσης και αναδόμησης των μαλλιών που πετυχαίνει βαθιά ενυδάτωση της τρίχας και αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις φθορές και τη θαμπάδα που αφήνει το πέρασμα του χρόνου. Η θεραπεία Botox Keratin έχει τις ιδιότητες της κερατίνης αφού αντιμετωπίζει το φρεζάρισμα, επαναφέρει την ελαστικότητα και χαρίζει στα μαλλιά σας υγιή, λεία και λαμπερή όψη. Παράλληλα, η εφαρμογή της θεραπείας διεγείρει την παραγωγή ελαστίνης, κολλαγόνου και κεράτινης στην τρίχα, αυξάνοντας έτσι το πάχος της κατά 20%. Διάρκεια εφαρμογής 60′-90′ λεπτά.
Η κρυοθεραπεία είναι ιδανική επιλογή για την αναγέννηση της τρίχας. Η πλούσια σύστασή της αποκαθιστά όλη τη φθορά που έχει προκληθεί από φυσικούς παράγοντες και χημικές επεξεργασίες μαλλιών. Η αντιοξειδωτική δράση της προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και αναδόμηση, αναζωογονώντας το περίβλημα της τρίχας. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Διάρκεια εφαρμογής 15’ – 30′
Η Sweet Professional Chronology είναι θεραπεία αναζωογόνησης που χαρτογραφεί τη δομή των μαλλιών και αναδομεί την τρίχα ανάλογα με τις ανάγκες της. Δυναμώνει, θρέφει και δίνει όγκο στα μαλλιά, εξασφαλίζοντας υγιή και λαμπερή όψη για περισσότερο χρόνο. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, ενώ καθαρίζει απαλά και αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής, πετυχαίνοντας την ανανέωση των μαλλιών. Η εσωτερική αναδόμηση της τρίχας είναι ιδανική και ευεργετική για όλους τους τύπους μαλλιών. Διάρκεια εφαρμογής 15’ – 30′
Το Brazilian Bond Builder B3 είναι μια καινοτόμα θεραπεία για πιο υγιή και πιο ανθεκτικά μαλλιά, με λαμπερό χρώμα που διαρκεί. Η εφαρμογή της θεραπείας δεν απαιτεί πολύ χρόνο και αντιμετωπίζει γρήγορα και αποτελεσματικά το σπάσιμο της τρίχας και το ξεθώριασμα του χρώματος. Η πρωτοποριακή θεραπεία Brazilian Bond Builder B3 έχει αποδειχθεί ότι διεισδύει στον φλοιό της τρίχας και επαναφέρει αποτελεσματικά τη δομή της, ειδικά μετά από επεξεργασίες όπως η βαφή των μαλλιών. Η εφαρμογή της θεραπείας μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις χρωματικές επιλογές βαφής για την άμεση αποκατάσταση και ενδυνάμωση των μαλλιών. Διάρκεια εφαρμογής 20′
Η θεραπεία Boha γίνεται με την εφαρμογή μίας αμπούλας της Saryna Key και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Η σύστασή της είναι πλούσια σε συγκέντρωση φυσικής κερατίνης, αμινοξέων και πρωτεϊνών, και αποτελεί την ιδανική λύση για ξηρά και φθαρμένα μαλλιά. Τα πολυμερή στοιχεία που διαθέτει θρέφουν και ενυδατώνουν σε βάθος τα μαλλιά από τις ρίζες έως τις άκρες. Επιπλέον, η θεραπεία μαλλιών Boha τιθασεύει και δίνει εξαιρετική υφή και όψη στις μπούκλες των σγουρών μαλλιών. Αποκτήστε υγιή και λαμπερά μαλλιά, απαλά σαν μετάξι. Διάρκεια εφαρμογής 15’ – 30΄.

ΩΡΑΡΙΟ

ΩΡΑΡΙΟ