ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ: OI ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ TRENDY ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ

Γυναίκα με κόκκινο σακάκι και σπαστά, κόκκινα, φιλαριστά μαλλιά

OI ΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ TRENDY ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ

Οι επερχόμενες εποχές φέρνουν αλλαγές, και ποια θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλη περίοδος από το φθινόπωρο για να ανανεώσουμε το στυλ των μαλλιών μας και να υιοθετήσουμε τη νέα πραγματικότητα με φρεσκάδα και στυλάτο τρόπο;

Από τις παρασκηνιακές εκδηλώσεις μόδας μέχρι το street style, η έμπνευση είναι πλούσια, και οι τάσεις στα κούρεμα βρίσκονται μπροστά μας, περιμένοντας να επιλεγούν ανάλογα με το πρόσωπό μας και την προσωπικότητά μας. 

 

Mermaid hair

Τα πολύ μακριά μαλλιά που αγγίζουν τη μέση είναι τάση και φέτος αλλά με μερικά twists. Τώρα στο παιχνίδι μπαίνουν τα layers, οι αφέλειες και ασυμμετρίες. Στόχος; Τα μακριά μαλλιά να δείχνουν όσο πιο πλούσια και πυκνά γίνεται χωρίς να χρειαστεί να χάσουν ούτε πόντο από το μήκος τους.

Μοντέλο με παντελόνι και πουκάμισο από παγιέτες και μακριά καστανά mermaid hair
BIXIE

Το bixie cut είναι ένα πιο μακρύ pixie που μοιάζει με bob, δηλαδη καρέ. Είναι φρέσκο, νεανικό και ιδανικό για να χαρίσετε αυτή τη κοριτσίστικη ανεμελιά στο στιλ σας.

Γυναίκα με learther σακάκι και κοντό καστανό καρέ με αφέλειες
PIXIE WITH A PUNCH

The Pixie με τον ξεχωριστό χαρακτήρα είναι μια τολμηρή επιλογή για όσους δε φοβούνται να ξεχωρίσουν. Είναι χαμηλή στη συντήρηση, έχει υψηλό αντίκτυπο και αποπνέει αυτοπεποίθηση. 

Γυναικείο κοντό κούρεμα με μακριά λοξή φράντζα by George Christofidis
BOB

Όσες τάσεις και αν έρθουν, το καρέ δεν θα βγει ποτέ εκτός. Ίσιο, με μύτες, αυστηρό ή με layers, κάθε εκδοχή του είναι in και περιμένει να την υιοθετήσετε. 

Γυναικείο κοντό καρέ κούρεμα με αφέλειες by George Christofidis
Κλείστε ένα ραντεβού για κούρεμα για να πετύχουμε μαζί το ιδανικό look! 

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ GEORGE CHRISTOFIDIS